søndag 17 januar 2021

Innbydelse til plakatkonkurranse!

Er du grafisk designer, tegner eller rett og slett kreativ?

Da kan du delta i internasjonal designkonkurranse med «100-årsjubuleet for den store sosialistiske oktoberrevolusjonen» som tema.

Formålet med konkurransen er å utforme en plakat til markering av 100-årsjubileet for oktoberrevolusjonen. Frist for å sende inn forslag er 1. mai 2017.

Vinnerplakaten vil bli brukt på internasjonalt nivå for alle aktivitetene i forbindelse med jubileet. Den vil også bli publisert på nettsidene til og i publikasjoner fra Den internasjonale konferansen av marxist-leninistiske partier og organisasjoner (CIPOML/IKMLPO) samt konferansens medlemspartier og -organisasjoner.

Regler og betingelser

 1. Profesjonelle designere og amatører kan delta, det kreves ikke at de er medlemmer av noen av medlemspartiene eller -organisasjonene.
 2. Deltakerne bør oppgi egeninformasjon, inkludert adresse, telefonnummer og e-post.
 3. Plakaten må være i høy oppløsning – 300 dpi – for god utskriftskvalitet.
 4. Plakaten bør inneholde logoen til Den internasjonale konferansen av marxist-leninistiske partier og organisasjoner (CIPOML/IKMLPO).
 5. Plakaten bør ikke inneholde slagord eller paroler.
 6. Plakaten må sendes digitalt og være utskrivbar, dvs. tilpasset grafiske programmer for Mac eller Windows (skisse kan sendes som trykkferdig pdf).
 7. Bidragsytere kan sende inn flere forslag, men bare ett av disse vil bli valgt.
 8. Det grafiske designet må sendes innen 1. mai 2017 til følgende e-postadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  Forslag som kommer inn etter fristen blir ikke vurdert.
 9. Opphavsretten til alle forslag til konkurransen tilfaller CIPOML/IKMLPO på ubestemt tid og uten restriksjoner. Plakater som sendes blir ikke returnert. CIPOML har rettighet til å bruke alle mottatte plakater til brosjyrer, utstillinger, TV, internett, aviser, etc.
 10. Innsending av forslag innebærer aksept av alle disse punktene.

Premie

Vinneren av konkurransen blir belønnet med 15 dagers ferieopphold i Den dominikanske republikk, alt inkludert.

Innsendingsfrist: 1. mai 2017.
Ferietidspunkt (for vinneren av konkurransen): oktober 2017.
Kontaktadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ytterligere informasjon på engelsk.