17 juli 2024

Abonnér for kr 150,–

Vipps til 114366 eller bruk betalingskort

Illustrasjonsfoto: <a href="https://unsplash.com/@sharonmccutcheon?utm_content=creditCopyText&utm_medium=referral&utm_source=unsplash">Alexander Grey</a> på <a href="https://unsplash.com/photos/person-with-purple-green-and-orange-paint-on-hands-9PazZZ2MYac?utm_content=creditCopyText&utm_medium=referral&utm_source=unsplash">Unsplash</a>   Illustrasjonsfoto: Alexander Grey på Unsplash 

Keiserne Caligula og Nero ville ha gjort stor suksess som influensere i den råtnende kapitalismens imperialistiske æra.

Den rettmessige kampen mot diskriminering av homoseksuelle er blitt vendt til pervertert tabusprenging i det offentlige rom. Kulturministeren flasher puppene og hylles som årets fag hag. Ekshibisjonistiske lærhomser med SM som spesialfetisj er koseinnslag i NRKs lørdagsmagasin. Alt sammen foregår under Pride-etiketten «Jeg vil elske hvem jeg vil». Og i særdeleshet meg sjøl. Det skal visst helst foregå for åpen scene.

Nåde den som har innvendinger, på egne vegne eller på vegne av barn og ungdom som utsettes for denne oppvisninga i frivolitet, kamuflert under den uangripelige etiketten mangfold. En sånn stakkar er enten en mørkemann, ei peppermø eller et utskudd som deler oppfatninger med regimer i land vi ikke liker å sammenlikne oss med.

Våre vestlige verdier må forsvares, må vite, også med makt. NATO spiller rollen som domina, for å holde oss til SM-språket. Tøylesløshet med kjetting og fisting er høyverdig vestlig moral, sjølve lakmustesten på individets uendelige frihet under lønnsslaveriets kår. Kjøp og salg av sex og kropp er denne friheten i pengeform.

Vi venter bare på at statsministeren kaster trusa og svinger den over hodet i paraden. Først da kan vi være viss på demokratiets og mangfoldets seier i frihetens forpost her nord.

Gjeldskrise i det kapitalistiske Kina
Storbyen Guangzhou. Illustrasjonsfoto: Huramaul fra Pixabay Et av verdens største...
Les videre
Strømopprøret: Et rop om planøkonomi
Industriaksjonen, Nei til EU, Motvind Norge og andre krefter står sentralt i folkeopprøret mot...
Les videre
Kontinuerlig monopolisering i bank og finans
I norsk målestokk er Den norske Bank (DnB) en finanskjempe. Bankens oppkjøp av en brysom utfordrer...
Les videre
Fiktiv pengekapital og kryptovaluta
For mange framstår kryptofenomenet som mystisk og nesten uvirkelig. Vi tar en nærmere titt bakom...
Les videre
Finanskapitalen setter den globale politiske...
Lenins definisjon av imperialisme blir bekreftet til overmål når man observerer størrelsen og...
Les videre