torsdag 2 desember 2021

– Vinduene på statsministerens kontor er tydeligvis svært gjengrodd. Når meide «ytre venstre» ned demonstranter med bil, Erna Solberg?

erna solberg stortingetIkke mange ukene etter at terrorgruppen Den nordiske motstandsbevegelsen, med drapsmenn og voldskriminelle i sine rekker, marsjerte gjennom Kristiansands gater, kommer statsminister Erna Solberg med en kommentar i Dagbladet 11. august. Der presterer hun å sidestille nazister med «ytre venstre».

Hun skriver:

«Høyreekstreme og nynazister har mye til felles med ytre venstre eller religiøse ekstremister. De søker alle å piske opp hat, motsetninger og konflikt innad i det norske samfunnet.»

Vi har noen spørsmål til statsministeren:

Når utførte «ytre venstre» bombeattentat mot asylmottak? Når meide «ytre venstre» ned demonstranter med bil? Og når blåste «ytre venstre» regjeringskvartalet i luften, for deretter å massakrere ungdommer i hopetall? Vinduene på statsministerens kontor er tydeligvis svært gjengrodd.

«Ved å ikke velge side, tar man også et valg», skrev utenriksminister Brende på twitter i en sjelden norsk kritikk av Trump etter rasistmarsjen i Virginia.

For en gangs skyld har utenriksminister Brende et godt poeng, som også rammer hans sjef.

Dagbjørn Skipnes
Talsperson for Kommunistisk Plattform marxist-leninistene (KPML)