mandag 6 juli 2020

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Stortingsgruppa til FrP har brukt en halv million på cruise med Hurtigruta.
Carl I. Hagen vil ikke svare på om det er betalt skatt av partiets studiereiser, som også har inkludert ektefeller. Hvis ikke, er dette et lovbrudd fra lov-og-orden-partiets parlamentarikere.

På spørsmål om ikke dette er skattebetalernes penger, svarer Carl Ivar først nei. De var det før de ble bevilget, men er de Fremskrittspartiets!  Eks-partileder og visepresident i Stortinget er ellers kjent for å ergre seg over statlige subsidier og misbruk av den delen av skattebetalernes penger som ikke går til opprustning og politi.

Vi synes i likhet med Carl Ivar at det er uhørt og ondsinnet å kritisere FrP for å ha sugerør ned i statskassa og skattefusk. Her har FrP-erne reist med Hurtigruta og dermed tilbakevist at de ikke tenker distriktspolitikk, de har sørget for å la parlamentarikerne ta med ektefeller gratis som bevis på partiets gode familiepolitikk, og de har endatil demonstrert partiets gode sosialpolitikk gjennom investering i solide privatforsikringer – i tilfelle representantene skulle bli sjuke underveis og må rykke foran andre i den offentlige helsekøen.

Det er logikk i det hele. Fremskrittspartiet suger. Og da trengs sugerør.