Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Mens Israel herja som verst i Libanon, kom avsløringa: Terroralarm i London! Opptil 20 fly på vei til USA planlagt sprengt! Flykaos, forbud mot håndbagasje og drikke på alle fly til og fra Heathrow var det som møtte frustrerte og skremte flypassasjerer.

«Terroralarmen» kom som bestilt for et Israel som syntes medienes søkelys på det sionistiske blodbadet i Libanon begynte å bli vel ubehagelig. Og Tony Blair, som lenge har prøvd å presse gjennom stadig strengere terrorlover i det britiske parlamentet, kan nå håpe på lettere spill i fortsettelsen.

Noen nyhetsmessig bombe var iallfall ikke de obligatoriske massearrestasjonene av muslimer med og uten britisk statsborgerskap. Ved forrige «kritiske» terrorvarsel i Storbritannia, ble 700 muslimer internert. 2 – to – av dem ble siktet, mens resten måtte slippes fri… Palestinerne og libaneserne, i særdeleshet det skrekkelige Hizbollah, er for en stor del muslimer. Hvilket sammentreff!

9/11 fra fem år tilbake kan snart omdøpes til Seven Eleven. Kioskkjeden har, navnet til tross, i praksis døgnåpent i storbyene. Slik også med 9/11: terrorisme-jokeren ligger alltid lett tilgjengelig bak disken. Når Israel går amok, er det garantert «happy hour» for terroralarmer.