tirsdag 7 desember 2021

Demonstrasjon i Oslo 29. juli. Foto: RevolusjonMinst 1500 gikk i tog fra Stortinget og til Israels og USAs ambassade i demonstrasjonen i Oslo 29. juli.

libanonflagDet er en økning fra sist lørdag, og et bra antall sett i lys av at det fortsatt er feriesesong. Demonstrasjonen var arrangert av Fellesutvalget for Palestina, Palestinakomiteen, Palestinsk forening og Libanesisk forening.

Flere sionistflagg ble brent foran sperringene som var satt opp 80 meter fra den israelske ambassaden, bevoktet av en hærskare politifolk. Tålmodige og displinerte demonstranter fant seg i at de ble nektet å fortsette Parkveien til den amerikanske ambassaden. De måtte gå tilbake rundt hele Slottsparken for å komme opp til USA-imperialismens festning, mens politiets helikopter overvåket det hele fra lufta.

PLO-ambassadøren holder appell. Foto: RevolusjonPLOs representant i Norge, Yasser Alnajjar, var en av appellantene foran Stortinget.

Det er allerede klart at det blir ny demonstrasjon i Oslo kl 1300 lørdag 5. august, og trolig hver lørdag framover så lenge den israelske terroren og aggresjonen vedvarer.

  • Stopp Israels terror mot Palestina og Libanon!

  • Internasjonale sanksjoner mot Israel nå!

  • Løslat fangene fra israelske fengsler!

  • Stopp våpenleveransene til Israel!

 

 

 

 

 

Les mer på sidene til Palestinakomiteen og  Fellesutvalget for Palestina.
Flere bilder
fra demonstrasjonen den 22. juli.