Erna Solberg og Siv Jensen. CC-BY-SA Eirik Helland Urke– Den var virkelig god, Siv!
Foto: CC-BY-SA Eirik Helland Urke.
Kringkastingsrådet ber NRK sørge for mer høyrehumor, ettersom statskanalen «generelt har en slagside mot venstre». Rådet ber derfor om at NRK bygger opp et satiremiljø med ståsted på høyresiden.

Vi må medgi at dette var nytt for oss. Den daglige NATO-propagandaen forekommer oss ikke spesielt venstrevridd, for å si det slik. Men når en autoritet som Kringskastingsrådet har talt, er det ikke annet å gjøre enn å erkjenne vår egen ignoranse. Sannsynligvis er vi et uvitende offer for strømmen av regjeringskritiske og kryptokommunistiske utfall fra muldvarpene i underholdningsavdelingen.

Det minste vi kan gjøre er å bidra til å bringe den underkommuniserte satiren fra høyre fram i lyset.

Regjeringen og finansminister Siv Jensen har for eksempel nettopp spilt eldre folk som mister jobben et festlig puss. Luringene i Høyre og FrP vil innføre skatt på sluttvederlaget. Sluttvederlaget gjelder ikke mange og utgjør ikke mange kronene, men skøyerne i høyrepartiene fant ut at dette var en morsom punchline på statsbudsjetthistorien! 

Vi gir oss ende over. Der fikk de seg en skikkelig dose høyrehumor, gamlingene som trodde de ville få skattefritt sluttvederlag da de mottok oppsigelsesbrevet!

Likte du det du leste? Sett inn en slant på konto 9235 32 26489 
Vipps noen kroner til #114366 eller bruk Donér-knappen nedenfor.

Tusen takk for bidraget!